STÅ SKARPT I SPORTENSTEGN!

ØKOLOGISK VELVÆRE!

Vores elskede natur som vi alle bør passe på for vi har kun en! Har Cocoon Company valgt at passe på så de har simpelthen lanceret nogle über lækre produkter til både soveværelset og det huslige! Det er jo især vigtigt for mig at sove godt og rart uden at skulle ligge på noget sundhedsskadeligt og mit tøj som jeg bærer skal ikke gnide sig op af min hud med en masse skadelige kemikalier. Jeg syntes det er to af de væsentlige kriterier til velvære.

Skrevet i samarbejde med Parcellet

Vi udsætter os ofte for en masse skadelige stoffer fra mad, tøj og miljø, så hvor vi selv kan gøre en del for at mindske risikoen for div skavanker i følge med hvad vi udsætter os for, så er det da klart værd at tage med til overvejelse. Jeg er mor og min datter skal ikke risikere at få allergi eller hormonforstyrrende stoffer tæt ind på kroppen. Jeg ønsker inderligt at blive mormor en dag, og det kan jeg kun hvis jeg tænker over hvad min datter bliver eksponeret overfor. Derfor er Cocoon Company også et ret godt valg hvis man føler at det giver mening det som jeg siger. Det er de små skridt der tæller for mange bække små, giver en stor å!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STÅ SKARPT I SPORTENSTEGN!