PAPEGØJEHUSET

STÅ SKARPT I SPORTENSTEGN!

Det kan jo ikke undgåes at blive møgbeskidt og til tider ret svedig når der dyrkes sport. Jeg kommer ofte hjem og har mudder og snask til op over begge øre når jeg lufter geden. Jeg løber både og cykler på mountainbike så der er rig mulighed for både sved og snavs.

Skrevet i samarbejde med JT-sport

Men hvad gør man så lige ved det når skoene nærmest forsøger at løbe væk fra sig selv af bare lugten af suretæer og træningstøjet kan vride 1 LT sved af sig? Det er ikke altid lige nemt at vaske en svedlugt ud af sit trænings udstyr, så skal der skrappere midler til brug! Her snakker vi ikke tændstik og benzindunk men noget rensemiddel som kan give os lysten til at hoppe i kludene igen til endnu en omgang kalorietæv! Jeg har opstøvet et ret godt brand som har ALT til dig som træner og sveden pibler ned ad. Nikwax  har både noget til at fjerne svedlugt, vedligeholde og bevarer sit udstyr!

Jeg har edderødme meget som hele tiden skal pudses, poleres og steriliseres! Selvom det måske lyder ulækkert så er det nu altså pænt naturligt at svede når man bruger kroppen, og så er det jo altså ret rart at man kan gøre noget ved det uden at smadre sit gode sportstøj og udstyr! Så jeg vil da klart anbefale og tage et kig på hvad Nikwax har af produkter som kan hjælpe dig med de gener du oplever mht dit sportsgrej. Så slut med at gemme det ildelugtende tøj væk, men fínd det frem og kom ud i forårsvejret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPEGØJEHUSET