HUSET I SKOVEN

JEG HAR MANGE FEJL OG MANGLER

Ja, jeg har mange fejl og mangler, og ting jeg absolut kunne være bedre til. Jeg kunne jo skrive en lang liste over ting, som jeg nok burde oppe mig lidt med. Men hvorfor er det at vi ofte erkender dem men ikke gøre ret meget for at ændre på dem? Her tænker jeg både på de ting som andre kan krumme tæer over ved vores person og de ting som kunne gøre både tilværelsen nemmere og bedre for både os selv og naturen?

Jeg sidder ofte og tænker at, gud hvor er du altså bare en skovl ikke at gøre dette bedre eller dette. Jeg er feks ret elendig til at huske at tælle til 10 inden jeg får en hjerneblødning over ting jeg ikke kan i første hug. Jeg er perfektionist ude til fingerspidserne. Det er direkte røv hamrende irriterende! Både for mig selv og for dem som er i rum med mig. Åh hvor jeg føler med jer som holder mig ud. Men tak!

Jeg er ofte den som godt ved at jeg bør slukke for mine apparater så de ikke bruger unødig strøm når jeg ikke er hjemme, den som godt ved at jeg kunne skåne naturen for en masse plastik ved at købe refill bøtter og derved mindske al den fordømte plastik jeg bare drøner lige ned i skralderen. Jeg ved at jeg kunne købe langt mere økologisk og derved spare på alle de pesticider som sprøjtes ud i vor natur. Jeg kunne huske min indkøbspose og igen undlade at købe plastposer hver gang jeg handler ind. Jeg glemmer den så ofte at det er dumt!

Jeg kunne vaske mindre og igen skåne naturen for al den beskidte vand der er fyldt med sæbe og skidt i at løbe ud i grundvandet. Rensningsanlægget har overarbejde med al den vaske vi fortager os. Igen dumt dumt dumt at vaske små portioner end at skabe et ordentlig læs. Jeg ved det godt og jeg burde snart lære det. Jeg kunne gøre små ting som gør en lille forskel men jeg glemmer dem bare nogle gange, og jeg skammer mig.

Jeg burde spise mindre kød og især oksekød da alt den avlen på kødkvæg både skader vores ozonlag ved at de udleder så meget metangas og det er ikke godt for noget! Men også dyrvelfærd kunne måske blive bedre ved at flere droppede al den kød. Danskerne er nogle af dem som virkelig ikke holder sig tilbage på kødfronten. Mange lande spiser slet ikke kød lige så ofte som vi.

Jeg er virkelig en røv med øre når det kommer til tålmodighed og det er ikke bare en lille smule! Jeg vil helst have at ting sker lige nu og her og gerne i foregårs! Det er noget som jeg skal arbejde på, for jeg ender med at have en datter der tænker at tingene bare skal gå efter hendes hoved og det er NU! Jeg gør mit bedste for at hun ikke ser mig i de situationer men der sker jo smuttere hos os alle. Ingen er perfekte uanset hvad de bilder sig selv og andre ind.

Jeg vil gerne lære min datter at man skal tænke over de valg man tager i livet og hvordan de påvirker dem omkring sig. Både mennesker og natur. Det hele handler ikke kun om os selv men alt. Der er for mange der ikke giver en pind for noget som helst, og blot tænker – de andre rydder op efter mig, men nej det hele sejler jo bare mere og mere. Jeg vil forsøge at oppe mig på min fejl og mangler og gøre den lille bitte forskel jeg nu kan. Lidt har jo også ret 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSET I SKOVEN