Jeg bliver voksenmobbet!!!

Er jeg en dårlig mor?

Jeg sidder her og fundere lidt over tingene. Jeg har det jo egentlig ret godt lige nu, men så tænker jeg på om min datter har det godt? Hun er jo en glad og sprudlende pige, men har jeg mon for travlt lige nu?

img_5612

Alt går så stærkt lige pt med at få firma på benene og tage sig af nye ordre hele tiden. Jeg føler en lettelse ved at have en vuggestue som kan aflaste mig i min travle hverdag. Og så er det jo at den der dårlige samvittighed skyller op i mig. Er det okay at jeg føler mig lettet når jeg ved at hun skal i vuggestue for så kan mor lige nå dagens gøremål inden den lille vender hjem igen og kræver min fulde opmærksomhed.

Jeg ved jo godt at når man har et arbejde så passer det ikke så godt at have ungen med på armen, men ser jeg min datter for lidt i ugen? Hun er i vuggestue fra 8:30 – 15:30 men er det mig der burde have hende mere af tiden? Men så på den anden side er det jo heller ikke optimalt at jeg så render rundt med 20 bolde i luften og ikke har tid til at koncentere mig om mere for så flader alle boldene til jorden.

Jeg vil gerne kunne sige slut med arbejde for idag og nu gælder det 100% min datter.

Men jeg kan ikke lade være med at sidde og tænke om det er sådan det bør være. At jeg bare kaster min datter i armene på en pædagog og så knokler jeg løs. Men jeg tror nu at på den anden side af alt det her så får jeg en glad datter hjem som så har sin mors fulde opmærksomhed lige indtil vi siger godnat.

Alt jeg gør, gør jeg for hendes skyld. Jeg vil gerne sikre mig at min datter har en god og tryg opvækst som ikke skal mangle noget. Rigdom skaber ikke glade børn men penge skal vi alle have for at få brød på bordet, og hvis der så er lidt ekstra til en ferie eller anden sjov oplevelse er det jo kun dejligt. Al min motivation får jeg fra min datter. Hun er det enste der betyder noget for mig, og jeg vil gøre alt i min magt for at hun husker sin barndom som noget godt, den dag hun er voksen og måske selv har børn.

Så vil jeg gerne være et forbillede for den mor som hun også selv ønsker at være.

Jeg håber inderligt at hun trives og er glad for det jeg gør for hende og den tid jeg har med hende i hverdagene.

img_5565

 

Skriv en kommentar

 • Jeg tror du er en mor, som alle oss andre, gjør ditt beste. Vi kan ikke være med barnet vårt hele tiden – ikke skal vi det heller – de trenger andre impulser – de trenger å møte verden uten mamma og pappa noen ganger – De trenger også at mamma gjør det som gjør henne lykkelig – Vi elsker barna våre hele tiden, men vi elsker ikke å være sammen med dem hele tiden, vi elsker ikke alt de gjør og vi elsker også vår alene tid. Det er sundt, det er godt for alle og det å innse det ,gjør deg til en god mamma! Lykke til med en fantastisk tid med å se ditt barn vokse opp og bli mer og mer uavhengig… hilsen mor til 4 voksne barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har så ret! Er mor ikke glad er barn heller ej glad. Det hele skal gå hånd i hånd. Men man tænker nogle gange om man mon har for travlt. Men tror at hun trives med sådan som tingene er lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, jeg kender de dage, hvor man halser rundt og slet ikke føler, at man når at være der for dem man har kær. Jeg tror på det er vigtigt at vi efter en sådan periode afsætter ekstra tid, både til os selv og vores kære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kan være ret så hektisk at være en mor med slag i. 🙂 Men nu er det snart sommerferie og vi skal en tur sydpå. Så kan vi nyde hinanden lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver voksenmobbet!!!