LEGER DIT BARN MED GIFTIG LEGETØJ??

7/7 ORDNING-HVEM BETALER HVAD?

Det er jo blevet sådan at man deles om børnechecken hvis man har en 7/7 ordning, men hvem betaler så for udgifterne, såsom institution osv? Det er jo ikke alle der kan få friplads, og er det så bare den forælder som har boplæsretten, som skal betale hele gildet og stadig dele børnechecken med den anden forælder? Det må da være en 50/50 når barnet er lige meget hos begge forældre right?

Nu har jeg kigget lidt på det med udgifterne ved at have et barn og samtidig være alene forælder, og have samværs aftale med den anden halvdel af mit barns DNA. Men hvem skal så egentlig stå for hvad mht de udgifter som følger med, og er det så blevet sådan at nu hvor checken deles så deles udgifterne også?

 

Det jeg kom frem til er at så længe barnet er lille og går i institution skal i deles om udgifterne, men når det kommer til skole så er det boplæsforælder der betaler, hvis det ikke skal være en kommunal skole. Her skal man aftale det forælder imellem om i vil deles om denne udgift. Men hvad nu hvis den ene forælder ikke vil betale sin del af regningen, og lader boplæsforælder i stikken og bare render med halvdelen af børnechecken? Jeg synes det virker en smule svært at hitte hoved og hale i hvordan man så tackler sådanne situationer.

Jeg er en af dem som ikke får friplads da jeg er selvstændig, og så slår de lidt hårdt ned på at man ikke har ret til så meget. Men det er jo helt afhængig af ens indkomst. Men hvis man får friplads, er der ikke grund til at skulle forlange penge af den anden forælder. Det gælder kun hvis man ikke har ret til friplads, så skal man altså deles om udgifterne. Det synes jeg er helt fair! Jeg ved ikke med jer men jeg ville personligt synes det var lidt unfair hvis det kun er den ene forælder der skal punge ud når barnet deles 7/7! Hvad mener du? Man er vel to til tango right?

Jeg står muligvis snart i den situation, og så skal der altså være styr på disse ting med en fair ordning for begge parter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGER DIT BARN MED GIFTIG LEGETØJ??