GIVEAWAY - SLEEPYMOON

BØRNECHECK – OK AT DELE?

Money, money, money, it is so funny….. Ja, det er jo altid rart med lidt gryn på lommen, men hvad så hvis man skal dele med barnets far. Er det nu også fair eller er det bopæls-forældre der burde få 100% af børnechecken ?

Hvem er egentlig den som har mest ret til, at få den støtte eller er det 50/50 når man er 7/7 hos far og mor. ?

Det er jo et emne som har fået flere sind i kog, og er det så også i orden at beklage sig over den nye ordning? Betaler man ikke lige meget hvis barnet er lige meget hos jer begge, og det er jo ikke kun maden vi taler om, men tøj, sko og alt det andet.

30412600_10155413315568587_1112209243320090624_n

Men hvad så med fritidsinteresserne ? Hvem står for de udgifter?  Det kommer vel helt an på hvad man vælger at barnet skal gå til. Hvis ene forælder har en ide om at barnet skal gå til, en sport eller andet som er ret dyrt, så må de vel egentlig selv stå for den regning og vise versa.

Jeg synes det er helt på sin plads at man deles om checken for det er jo kun fair hvis barnet er lige mange dage hos hver forælder. Den anden har jo også udgifter ved at have barnet på besøg i en uge ad gangen.

Hvis det kun er pga penge at man får børn så er det jo det helt forkerte grundlag. Selvfølgelig er det dyrt at have børn men det skal ikke være noget som vi ikke har råd ti,l børnecheck eller ej. Jeg er ikke ude på at sable nogen ned men man skal jo vide hvad det indebære, at få børn og hvis man er to til at lave dem, er man vel også to om at deles om udgifterne ved dem.

Jeg ser ihvertfald ikke noget problem i at deles om børnechecken når den dag kommer , hvor Sam er gammel nok til en 7/7 ordning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - SLEEPYMOON