5 bedste Thriller/Gys på Netflix

Tænker du på andre???

Julen er hjerternes fest! Og lige nu kan du rent faktisk sørge for at andre også får en lidt bedre jul end hvad de er vant til.

Jeg har købt 5 måltider til børn, unge og voksne som er udsatte i denne kolde og dyre vintertid, men du kan også gøre en forskel for disse mennesker ved at købe et julekort i Netto for blot 30,-

Så er du også med til at mætte maven på et sultent barn eller voksen. Det er da helt klart noget som vi alle bør gøre noget oftere. Mange brokker sig over at vi ikke hjælper vores egne men nu har du jo så netop chancen for at hjælpe, så hop ned i Netto og gør en forskel.

Jeg kommer helt klart til at købe flere af disse kort! Det gør mig dog både glad og trist på en og samme tid, fordi at jeg skal forholde mig til at der er mennesker derude som har det svært og især når det gælder børn. Så gør det ondt i mit hjerte at tænke på 🙁 Men jeg bliver også glad fordi at jeg nu ved at der er en der får lidt mad på bordet, men 5 måltider er ikke meget så jeg vil helt klart gøre mere for at give flere et varmt måltid mad.

Læs mere på https://www.foedevarebanken.dk/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 bedste Thriller/Gys på Netflix