HVAD ÅRHUS BYDER PÅ?!

POSTNORD EL POSTMORD!!

Hvor ofte sidder man ikke og glor rundt på nettet og finder noget man bare MÅ eje, og så bestiller man glædeligt, og går så og ser frem til sin pakke ankommer! Men når man så bestiller noget som skal ankomme udenfor dansk grænse, så er det KUN Postnord som tager over når pakken rammer DK, og det er nok det værste postmareridt jeg nogensinde har oplevet! Jeg bestiller suuper glad en ny frempind til min cykel, som fungere helt perfekt til min kørestil. Pakken bliver sendt afsted fra Tyskland og den når også helt frem til Brøndby som jo ikke er mere end 30 km fra min bopæl i nordsjælland. Dagen efter tjekker jeg om den ikke er lige på trapperne men nu ligger den kraftsteizme i Århus?? Øhm men what the helle!!!!! Jeg tænker det må være en fejl som de ofte har med deres app. Før har jeg oplevet at der har stået noget som ikke passede, men var en systemfejl. Men da jeg så får en Glæd dig til at pakke din pakke op fra so and so, som nu ligger klar i pakkeshop i Stilling ved Århus får jeg godt nok både fnat og bylder. Det er jo 300km væk!!!

Derfor fik jeg skrevet en fin lille post på min profil om hvordan jeg havde det med Postmord lige then and there.

Nogen der har en benzindunk jeg kan låne? For nu tager jeg kraftsteizme ud og futter postnord af!! IGEN har de formået at lave lort i det hele!! Min pakke fra Tyskland lander pænt i Brøndby for så at HAVNE I ÅRHUS!!!!!!????? Hvad fanden skal jeg med en pakke der ligger i en pakkeshop i Århus?? Jeg bor i Nordsjælland. Og sende express kan de ikke, kun beklage fejlen og tage yderligere 2 dage oven på de i forvejen 4 dage som er gået!!!!!!!!!!!!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Jeg ringede til Postmord og spurgte hvordan de lige kunne lave så meget rav i at bringe en pakke fra et 2900 postnr til et 8660 postnr?? Det kunne de ikke lige forklare men lovede at hente pakken og bringe den min vej. Det ville tage max 2 hverdage og det var tirsdag jeg talte med dem. Jeg hører så ikke noget i løbet af onsdagen som lovet, så jeg ringer igen og de lover højt og helligt at den er på vej og at jeg får den torsdag. Men torsdag sker der heller intet så jeg ringer IGEN og nu får jeg så beskeden om at pakken IKKE er blevet hentet fra pakkeshoppen endnu og at den først vil være fremme mandag eller tirsdag. Det vil sige 9 dage fra jeg bestilte pakken! Det ville jeg overhovedet ikke høre på, da det ikke var mig som har lavet lort i den. Så jeg bad dem stoppe med at love og love når de tydeligvis ikke kan stå inde for deres ord. Det gør jo kun os kunder mere frustreret når der så ikke er hold i de løfter. Jeg bad dem få styr på deres løfter og bringe min pakke til mig express fordi det var bare ikke god nok service! Det hjalp heldigvis og jeg fik min pakke om fredagen. Men tænk sig at de vil byde kunder den slags når det er dem som laver rod i leveringen. Alle laver fejl men man må så også være stor nok til at rette bod på disse. Hank op i jer selv Postnord ellers går i bankerot for good! Surt opstød over and out.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ÅRHUS BYDER PÅ?!