WOODEN NORDIC STYLE

JEG HAR FÅET DUNK!

jeg-har-faaet-dunk1-1 Ja, så skete det også for mig! Jeg har taget en tand for meget på :O Ikke at det er nogen utrolig sensation, men jeg har altså fået lidt mere kød på sidebenene end jeg selv synes godt er.

Jeg plejer jo at ligge på en vægt som siger 54 kg og nu siger den 61 kg. Så jeg har simpelthen måtte droppe mit kæmpe forbrug af Coca Cola. Jeg plejer jo at drikke en 6 pack på en dag med lethed. Men det er jo så også straffen for det.

Årh det er bare så svært at slippe sine laster! Jeg elsker cola uanset om det er usundt og feder ret så ekstremt. Jeg var lige så glad for at jeg havde tabt mig 3 kg for så at tage dem + 4 kg på. Men når jeg ser ned på min mave og det nærmest er den som kommer gående med mig så er det skisme en øjenåbner! Jeg har flere lag end en lagkage når jeg bøjer mig forover, så lægger fedt folderne sig bare i bunker.

Så man behøver skam ikke at være stor for at være lidt blød i formerne. Tyndfed er også et problem og det er nok den kategori jeg ligger i. Men det er så også den mest farlige type fedme fordi den lægger sig omkring organer. Så jeg må vist bare erkende at jeg er usund!

 

Mig 3 marts 2018 55 kg

Så nu er det altså tid til en skrap slanker så det ikke er maven der kommer før mig når jeg træder ind i et rum.

Så nu har jeg altså taget en kold tyrker fra cola og alt det søde som jeg jo også har været lidt af en sucker for.

Jeg køber mig en kondicykel og begynder at løbe.  Så må jeg se hvad vægten siger om en uges tid and so on.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOODEN NORDIC STYLE