GIVEAWAY - BIRTH online fødselsforberedelse

Hunden blev udstillet

Idag var en meget hektisk men hyggelig dag. Op tidligt og afsted mod Danmark fra Sverige hvor vi igen opholder os weekenden over.

Mange kan jo mene sit om at udstille hunde uden stamtavle eller gadekryds, men nu handler det her jo ikke om avl men bare at have en dejlig dag med sit kæledyr og familien. Det var en dejlig dag fyldt med gode oplevelser og glade hunde. Samara elskede det i fulde drag, og Rynke og Nelli hyggede sig også, nok mest Rynke da hun er en meget udadvendt lille vovse, Nelli er jo stadig lidt utryg ved os mennesker efter alt det hun har været igennem – Læs det her https://barbara-zatler.dk/2017/09/jeg-kunne-ikke-se-den-anden-vej/

Og at jeg så også finder ud af at hun oveni købet er blevet slået, rusket og sparket oveni slår jo bare ens hjerte itu. Den lille hund som er så blid og mild, hvordan kan man få sig selv til at mishandle dyr?? Aldrig om hun skal nogen steder hen og opleve det igen! Hun bliver hos mig til den dag hun dør.

Men for at vende tilbage noget mere positivt igen, så havde vi en skøn dag med glade mennesker som deler samme kærlighed til deres 4-benede venner. Og ih hvor vi havde det rart!

Rynke blev tilmeldt kategori Sødeste hund, Tæver 4+år dobbelt show og hun rendte afsted med en 2 pl som sødeste, 1 pl som bedste 4+ årig og også en 3 pl indenfor samme kategori, og hun kom i 2 runde som bedste tæve og fik en 2 pl. i Sjovt Show i Herlev.  Hun blev vist frem af min gode ven og fotograf Carsten. Så udover at være sponsor af dette sjove, søde og fantastiske event så deltog vi i denne sjove dag.

Her mødte mange op med hunde af både ren race, stamtavle og mangel på samme + nogle hul i hækken hunde. Her er et sted hvor alle er velkomne og ingen fordomme overfor hunde uden en fin stamtavle, og de som havde var mødt op uden at se ned på de hunde som ikke kunne prale af samme. Et fristed hvor alle hundeejere kunne mødes på ligefod.

Jeg er så stolt af mit lille gadekryds og vi glæder os allerede til næste år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - BIRTH online fødselsforberedelse