Piff paff pouf!

Fra Mac OS til Windows! Er det nu klogt??

Jeg havde lige en rigtig møg start på dagen og derfor endte jeg ud i at gøre skade på min Macbook, så jeg måtte ud og købe ny bærbar. Men efter at jeg har gjort bekendtskab med andriod, ved at skifte min iPhone ud med en OnePlus andriod telefon. Ja, så er jeg blevet lidt lun på at prøve nye græsgange mht min laptop.

Så jeg endte ud i at købe en Asus laptop i et lækkert hvidt design. Så nu må jeg se om jeg kan leve med en windows styret frem for en Mac OS styret bærbar. Det er jo lidt noget andet end hvad jeg er vant til. Men jeg er nu glad for at have fede tasteturknapper igen frem for de flade jeg havde på min Macbook gold.

Det jeg har været glad for ved Mac er at jeg kunne synkronisere mine enheder og atupdates var så let tilgængelige, men om det er tilfældet ved windows er jeg ikke sikker på. Det må jeg gøre mig bekendt med som tiden går. Men ved at købe en Asus har jeg sparet en del 1000kr som jeg hellere vil benytte på noget andet nu hvor vi skal flytte. Det koster jo en halv bondegård at rykke teltpløkkerne op og flytte dem til et nyt sted.

 

Nu hvor jeg bla tjener penge på min blog er det jo ret væsentligt at jeg har en laptop som er fuld funktionel og kan leve op til mit behov. Så nu må vi se om denne nye sag kan klare den opgave. 🙂

Det jeg frygter mest er at jeg får virus, det var en ting som jeg ikke frygtede så meget på min mac. Men det handler vel bare om at have det rette virusprogram?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piff paff pouf!