KÆMPE UDSALG PÅ TOMMY HILFIGER

FÅ 10% RABAT & SOV I EN ZEBRA

Ja du har skam læst helt korrekt når du læser at der er 10% rabat på den smukke, fantatiske, vidunderlige og helt igennem eminente seng fra Zebra. Den er jo en genskabning af den klassiske Juno Seng som blev kendt da Lille Per havde sådan en. Den husker jeg især hvor de synger om julebal i nisseland. Det er jo en film de fleste af os kender. Jeg husker tydeligt hvordan jeg sang med som barn, og jeg elsker den stadig den dag idag selvom jeg er voksen og følsom, som man siger 😀

Skrevet i samarbejde med medusigt

I gamle dage kunne man ikke få sengen i råt natur look, som denne seng nedenfor. Se lige hvor flot zebra sengen er!

Men der findes dog stadig nogle af de farver som også fandtes dengang i 40erne. Blå den hvide, grå og blå. Pink var ikke helt så moderne dengang som det er idag. Men uanset farve så er denne seng virkelig den smukkeste barneseng på markedet dengang og nu. Jeg har selv en vaske ægte Juno seng fra 1942. Min er en udtræksseng så Sam kan vokse sig stor og fin i takt med sin seng.  Jeg har gjort lidt ved min seng ved at komme folie på siderne så der er lidt mønster som bryder det hvide. Så er du til det klassiske look når det kommer til indretning så er denne retro seng lige sagen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE UDSALG PÅ TOMMY HILFIGER