Vi sender nu fra dag til dag!

De små ting som er så store!

Jeg kan jo slet ikke lade være med at være en stolt mor hver gang min datter bare udretter det mindste. Hvert lille skridt i hendes udvikling er et stort skridt for mig og min begejstring.! Tror jeg de fleste forældre kan nikke genkendende til. Og ja det er måske lidt fjollet for sådan er det jo med udviklingen for menneskeheden når vi går fra baby til voksen.

Nu kan hun helt selv samle puslespil og andre brikspil.

Uanset hvad min datter gør så føler jeg altid en vis stolthed over at se hende i hendes udvikling. Hun gør mig stolt i alt hun gør, om det så er godt eller skidt. Så bare det at hun kan mere dag for dag er nok!

Hun vil altid være min lille solstråle i mit liv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi sender nu fra dag til dag!