Dyk ned i Misioo

Verden bedste museum for familien!

Hvis man ikke er til de der museums ture i store sale, hvor man skal være tys tys! Og som slet ikke fungere for os med små børn, ja hvad gør man så for at få lidt kulturel viden og underholdning på en og samme tid?

Der er rent faktisk en rigtig god løsning som også er et museum! Og det er ovenikøbet super børnevenligt! 😀 Det er da totalt win win!

Her er både store grønne enge, en masse bondegårds dyr og skønne spisepladser i naturen. Hvad mere kan man forlange for sine børn, end en dag under den blå himmel og skøn natur.

Du har måske allerede gættet hvor det er? nemlig Frilandsmuseet i Lyngby.

Vi tog en tur derud idag, som vi går flere gange årligt, da det er mit yndlings sted at færde når jeg trænger til lidt frisk luft  i ren Morten Korch stil. Vi ville have haft Thure med men han var desværre optaget i Odense.

Her er både plads til leg og gå på opdagelse efter mus, de har en mussejagt hvor man simpelthen får en lille flyver hvorpå der er nogle ledetråde til hvor musene gemmer sig. Super godt for børnene når man så ser på alle de vidunderlige huse, butikker & gårde imens.

Men der er også teater som børnene kan nyde ude i den friske luft. Og så er der hestevogn, som man kan få en tur på. Så hyggeligt. Når det er tid til at få noget mad, så er der også en hyggelig restaurant hvor man kan vælge at sidde ude eller ind.

De små kan også besøge en vaske ægte vandmølle som er i drift. Samara var fascineret  af  den. Jeg tror også at det er sundt for børn at se hvordan det var engang og hvor let vi har det idag!

Her er så smukt ude på Frilandsmuseet

og jeg kan varmt anbefale alle at tage et smut derud! Det er intet under at det er en af verdens mest besøgte museer.

Prisen er også overkommelig – 75 kr pr næse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyk ned i Misioo