NEDRIVNINGEN

TRÅDLØSE EARPODS TIL 169KR

Nu kan man jo få de der ørebøffer i trådløs form men er de så noget ved? Jeg har jo luret på Apple’s egne men de koster jo raskt 1299 kr og det er jeg måske ikke helt så tændt på at give for et par små høretelefoner. Er der virkelig ikke en mulighed for at få noget musik knaldet ind i øregangen (når man er ude og dyrke motion og lign) uden at det skal koste så meget? Jeg fandt nogle som minder om fra i7s til 169kr, men om de er lige så gode det vil jeg afsløre her.

De kommer jo i en fin boks som minder meget om Apple, og de ser også fine ud og sidder ganske godt i øret uden at man føler at nu falder de sgu ud!

Opkald er ikke lige videre noget man skal forvente ret meget af i disse pods. De ringer fint op og du kan også sagtens høre den du taler med, men de har virkelig svært ved at høre dig. Det er lidt øv, men hvad kan man forvente af noget til 169kr?

Musik er ganske fint og strømmer fint ud af bøfferne, men der mangler dog lidt bass og mere, men til en cykeltur, løb eller bare noget der lige kan fulde hovedet med andet end stilhed er disse ganske fine. Jeg benytter jo mine til MTB, så jeg ikke skal bøvle med kabel på turen.

Smartfunktionen virker også fint, så du nemt kan lægge på/ringe op eller besvare opkald via earpods. Så her er der ikke så meget at sætte finger på.

De er nemme at lade op via ladestationen og der medfølger ladekabel.

Dette er ikke en reklame men ville bare lige dele med jer at man kan finde en billigere løsning for trådløse earpods.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEDRIVNINGEN