PIGEVÆRELSET I DET RØDE HUS

SKAB U-HYGGELIG HALLOWEEN

Det er altid godt med et lille thrill i hele kroppen, og hvilken bedre måde end at holde en Halloween dag med både fest og tivoli tur. Sam og jeg pyntede op til fest, og sikke vi hyggede med det. Gæsterne syntes også at det var blevet så fint, og stoltheden lyste ud af min lille pige! Hun var elle vild og vores tivoli tur var også en stor succes for lille Sam, som hele tiden udbrød wauw og hvinede når karussellerne susede om ørene på hende. Sam har alle dage været vild med græskar så det var klart det tema jeg gik efter til vores halloween fest. Det var en dejlig dag hvor vi brugte den på at hygge om hinanden med at pynte op, spise solder og bare nyde hinandens selskab.

Det var super let at finde de rette ting til festen hos Brøndsholm, som har alt til enhver festlighed, om det er halloween, jul eller fødselsdag, så kan du finde det hele hos dem. Jeg er ihvertfald positivt overrasket over det store udvalg!

Her kunne jeg virkelig gå på jagt efter de helt rette pynteting til vores halloween fest som havde græskar tema. Men selvfølgelig skulle der også være spøgelser, edderkopper og spindelvæv for ellers er det jo ikke en rigtig u-hyggelig fest! Spindelvævet kan man jo hænge alle vegne og klippe op i mindre stykker så der er mere at hænge op div steder. Det er super enkelt at have med at gøre. Guirlanderne har også en tilpas længde så de kan nå fra A til B uden større besvær. Det giver en rigtig fed stemning når man sammesætter disse ting. Levende lys er et godt supplement som lige giver det der ekstra til stemingen. Vi havde en super dag som vi sent vil glemme, selvom lille pigen blev lige knotten da hun begyndte at blive træt. Men det er jo sådan livet med børn er 😀 Hav en uuuuhhhhyggelig halloween!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIGEVÆRELSET I DET RØDE HUS