DE LÆKRESTE STØVLETTER

NY JUNOIRSENG ?

Indlægget indeholder reklamelinks
Happykids
Reklamelinks er markeret med *

 

Sam sover jo hos mig i min seng, men nu er det ved at være tiden hvor hun skal sove i sin egen juniorseng. Men jeg går og leger med tanken om at udskifte hendes Juno seng men en anden seng. Men lige nu er det blot ved tanken så jeg har fundet nogle senge frem som jeg har lidt i tænkeboksen. En mere praktisk seng som både er god til sove, leg og opbevaring.

Det er så bare spørgsmålet hvilken det skal være. Happykids har mange juniorsenge* som passer til de kriterier, men hvad for en skal det så lige være? Hvad er jeres favorit? Der er så mange at jeg nærmest ikke kan tage bare et lille valg her! Men her er dem som jeg bedst kunne se min datter eje. Børn elsker jo leg og med en smart seng kan man kombinere leg med seng, og jeg tænker at Sam vil finde det lidt nemmere hvis hendes seng også er en god legemakker, og ikke bare et sted hvor hun skal ligge når hun skal sove. Jeg giver det ihvertfald et forsøg. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE LÆKRESTE STØVLETTER