Sov godt og drøm sødt.

Når lolitta bliver et barn!!

download

Sig mig hvad foregår der?? Hvem hele hule h…… producere sex dukker der skal forestille et barn? Altså jeg er både lettet og splittet! For hvis det kan redde børn fra, at blive voldtaget af pædofile, er jeg glad, men så alligevel er det lidt for sygt til min hjerne kan kapere, at nogen skal styre deres lyster på den måde. Det er børn for satan, og ikke en voksen mand/kvinde de forestiller sig at have sex med. BØRN er IKKE sexobjekter.

Jeg ved ikke hvor jeg skal sætte mit X, har lidt en fod i hver lejer 🙁

Jeg mener at der burde være en langt strammere strafferamme for disse syge individer end hvad der er idag! USA er et fint eksempel på hvordan det bør være herhjemme, og i resten af Europa. Vores menneskerettigheder er helt forskruet når det kommer til den slags kriminelle! De skal ikke have alle de fordele, som en normal lydig borger har. Der bør være nogle som tog det mere seriøst da disse mennesker er syge, og IKKE kan helbredes. Deres lyster ligger langt over hvad en narkoman eller alkoholiker har af behov. De kan afvænnes, men det kan en pædofil IKKE.!

 

Link til artiklen findes her http://www.dr.dk/nyheder/udland/21-sexdukker-udformet-som-boern-beslaglagt-i-norge

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov godt og drøm sødt.