SLIDESHOW AF CH MANSION

NÅR BARNET ER HOS FAR

Åh ha, jeg tror at alle som er forælder kender til denne følelse, at savne afkommet helt vildt meget! Det er altid svært i starten når forholdet ikke funger og i skal deles om samvær med barnet. Men når man så lige har vænnet sig til det er det jo egentlig ret rart med lidt mig tid, men så igen når der er gået et par dage el tre, så begynder savnet at melde sig big time! Jeg begynder sådan rigtigt at savne min lille pige når der er gået 3-4 dage ud af vores 7/7 aftale. Nu er jeg på 5 dagen og ih guder hvor jeg savner min pige. Jeg har sådan lyst til at spørge om hun ikke bare kan komme hjem idag. Men sådan nytter det jo ikke at handle på følelserne, for en 7/7 aftale er en 7/7 aftale. Men det er jo også sundt at savne ikke??

Jeg går bare og nusser i hjemmet og gør klar til at min pige igen skal være hos moaar 😀 Men hvor jeg dog bare savner hendes latter, skøre ting hun gør og siger, hendes kram og kærlige møs. I kender det godt! Og man bliver så sentimental som den rene flødemusik der spiller inden i hovedet. Ingen kærlighed kan måle sig med den som man nære for sit barn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIDESHOW AF CH MANSION