LÆKRE STRIK AT HOLDE VARMEN I

HUSK NU DET LYS PÅ BILEN

Det er virkelig ikke rart at køre i tåge/dis, mørkt eller regn når nogle bilister glemmer, at tænde for deres kørelys. Især baglygterne er der mange, som ikke tænder og idag var der nok de første 15 biler, som ikke havde tændt deres lys. Det er altså både livsfarligt for jer selv, og os andre! Det ender galt en dag hvor der er tæt nok tåge eller regn. Så er i altså umulige at se!

Sikkertrafik.dk har lavet en undersøgelse om hvor mange der egentlig kører rundt, og skaber farlige situationer for andre bilister fordi der ikke er tændte baglygter på bilen. Du kan faktisk få lavet sådan, at lyset tænder automatisk og derved undgå, at der sker ulykker som i værste fald kan koste menneskeliv. Din mekaniker kan sagtens klare det. Det gælder især biler som er fra 2011-2016. Nu har man droppet det i de nyere biler fordi, det er jo helt tåbeligt at lave biler uden lys. Der mange som slet ikke ved at deres bil ikke har lys på, og de kører jo rundt og er en tikkende bombe.

Vær nu søde at tjek om din bil selv tænder lyset eller om du skal gøre det manuelt! Så vi andre kan se dig og ikke risikere liv og lemmer når vi bevæger os ud på vejene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE STRIK AT HOLDE VARMEN I