DET RØDE MURSTENSHUS

HOLD STYR PÅ TRÆNING SIMPELT

Der er mange gode grunde til at holde sig i form og en af dem er at få en sundere livsstil og føle velvære med sig selv. Jeg har klart fået det bedre efter jeg er begyndt at dyrke motion. Det booster både mit selvværd og giver mig sindsro. Men er der så en måde hvorpå man kan holde styr på sin indsats og fremgang på en let og simpel måde? Jeg har fundet en god måde at kunne holde styr på dette. Nemlig med et Garmin GPS tracker ur, som både måler puls, hjerte, forbrænding af kalorier og stress niveau. Dette ur kan selv regne ud hvilken form for sport jeg dyrker, så når jeg løber eller cykler MTB kan den selv navigere imellem hvad det er jeg foretager mig og den aktivere sig selv automatisk så du skal ikke starte den når du vil motionere. Det er virkelig smart!

Der findes mange forskellige sportsure derude men til en kvinde der gerne vil have et mere diskret ur uden en kæmpe urskive er Garmin Vivosport et rigtigt godt valg. Du kan både læse sms’er, besvare opkald og styre musik  via uret, og du kan også indstille det til at minde dig om at motionere eller sætte nogle goals du vil opnå. Der er så mange smarte funktioner på dette ur! Det hele smider den over på en app på din smartphone så du let kan følge med i hvordan din træningsuge ser ud og hvor meget fremgang du har haft. Den måler også din søvnrytme så du kan se om du er udhvilet nok.

Hvis du vil købe et ur som dette eller lign så tjek lige godt efter mht priser for jeg sparede 600 kr ved at købe det hos Power 1100kr og ikke Sportsmaster som tog 1786, langt mere. Bare lige til info 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET RØDE MURSTENSHUS