DAGENS OUTFIT TIL 599 KR

GØR DET SELV KLINKER-PEP DIT KØKKEN OP

Hvis du gerne vil peppe dit køkken lidt op men ikke gider spendere 1000 vis af kroner på det så kan det faktisk gøres meget billigt. For under 200 kr har jeg lige sat klinker op i mit køkken. Det er slet ikke så svært som man måske går og tror. Jeg fandt nogle genbrugs klinker og så købte jeg bare en pose lysegrå mørtel, afstands måler i str 3,0mm og så en spartel. Det er også godt lige at have et vatterpas og så måle op så de sidder lige. Mine klinker er som sagt genbrug og derfor er de ikke helt ens i mål, men det ser man faktisk ikke. Og lidt uperfekt gør det kun mere smukt og perfekt.

Jeg brugte ikke mere end en time på at sætte dem op, og jeg synes jeg har fået et helt nyt køkken nu! Du kan finde klinker på DBA, hos genbrugsbyggedemarked eller forhøre dig hos en murer. De river ofte helt fine klinker ned som bare ryger ud. Men du kan også finde masser flotte klinker hos Murerbutikken.

Det du skal gøre er at tage en spand og så noget grundrens og rense væggen af før du begynder på projekt klinker. Når væggen er ren og tør kan du så tage en spand og hælde 1 kg mørtel pulver ned i, og så 2,4 dl vand pr kg. Så skal det bare røres sammen til en god gang mørtel. Der er blandemaskine som kan hjælpe dig med blanding af materialer, så du er sikker på at det bliver blandet korrekt. Nu kan du så begynde at spartle det op på væggen. Bare husk lige at måle op så de sidder lige. Ellers er det surt at skulle pille det hele ned fordi det er pilskævt.

En fliseskære kan du leje hos de fleste byggemarkeder. De ret ret simple at benytte så det kan enhver klare som lige har lidt snilde. 🙂

Skrevet i samarbejde med Murerbutikken

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS OUTFIT TIL 599 KR