GÅRDEN SOM SKAL RIVES NED

FULDBLODS ITALIENER TIL GANEN

Hvis du er til en god vind til maden så se lige hvad jeg har fiske frem fra den øverste hylde af italienske vine. Denne vin som stammer fra Ferrariens hjemland kan virkelig sætte gang i smagsløgene, og få ganen til at synge i fryd. Det er en vin som har en smag, der er både kraftig men sød på trods af den høje alkohol procent på 17%, så var den super god til en lækker middag fordi at den ikke smager af sprut, men rent faktisk er en vin man kan nyde med sin frugt og vanilje smag. Det er en smuk vin med sin dybrøde farve og med en lidt tykkere konsistent end den normalt saftevands tynde vin. Jeg nød den ihvertfald hen over julen, og det gjorde min gæst også. Så det var ren succes at sætte denne vin på middagsbordet.

Den kommer også i en flot falske som tager sig virkelig godt ud på bordet og oser af kvalitet! Denne vin håndtere også fint den høje alkohol % uden at det  føles som at drikke sprut eller at det ødelægger vinen. Så jeg kan kun anbefale at prøve denne lækre vin Primitivo Solone Salento fra Vinmedmere.

Denne vin skal nydes og ikke bare hældes i halsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅRDEN SOM SKAL RIVES NED