TIS OG PØLSER GÅRDEN

EN TE SOM BRINGER DIG I JULESTEMNING

Hvis du vil nyde julen for fuldedrag, så skal du lige læse med her for jeg har noget, som jeg virkelig gerne vil dele med jer læsere. Jeg har lige siddet, og nydt den dejligeste kop te, som bare smager af jul og indre ro. Jeg har længe ikke smagt en så god te, og det er uden lyv!!

Her fik jeg en dejlig kop, som jeg bare nød hver en slurk af. Det er sjældent at jeg fandt sådan en indre ro af, at sidde og drikke te, men den er virkelig afslappende for krop og sjæl. Så selvom den er en jule te, så er den virkelig lækker til enhver lejlighed.

Den er nok så populær i mange lande pga. af smagen, som er formidabel! Den skal blot trække i 2-3 min og så er smagen hjemme. Det er en blanding af krydderier og frugt, som gør denne te helt speciel, og så dufter den skøønt. Men det er ikke en ny opfindelse, da den er blevet fremstillet siden det 18. århundrede. Det viser måske også at White Christmas hvid te er kommet for at blive.

Teen her er kun opbygget på naturlige produkter, og ikke en efterligning af naturlig aroma. Så her får du en sund og lækker te, som kun er fra naturlig aroma. Ingen kemisk fremstillet produkter er, at finde i denne te fra Bottega Luigia! Det gider vi ikke have noget af, nej tak. Så her kan du roligt indtage en te uden frygt for, at der skulle komme noget skadeligt indenbors.

Så inviter venner og familie til lidt julegodter og en overlækker te! Du kan bestille teen online eller besøge den hyggelige butik som ligger i hjertet af København.

Ingredienser er følgende lækkerier.

Teen er fra Kina. Den kaldes Pai Mu Tan og har en væld af lækre sager i sig.  ingefær, kakao nips, rosiner, nelliker, stykker af tørret æble, vanilje, kanel, stykker af kanel, stykker af tørret papaya og mango, ristede mandler, kardemomme kapsler, samt tørret ananas. Naturlig aroma.

Vær opmærksom på at der er mandler og tørrede frugter i. 

Skrevet i samarbejde med Bottega Luigia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIS OG PØLSER GÅRDEN