Vaccination ? Skal, skal ikke?

Du snyggaste Sverige

Sidder her søndag morgen og nyder de sidste få timer i det svenske landskab. Vi har haft nogle skønne dage på den anden side af sundet. Jeg kan kun varmt anbefale at tage en tur over til vores naboland og opleve Sverige på tæt hold. Malmö er stedet vi opholder os ret ofte. Både fordi jeg har familie herovre og fordi min flamme lige pt indspiller en TV rolle i og omkring Malmö. Så vi har gode undskyldninger for at tilbringe tid i dette smukke land. dezeen_emporia-shopping-centre-in-malmo-by-wingardhs_ss_2

Og så er der rig mulighed for at udforske hvad Skåne har at byde på. Hvis man vil på shopping er Emporia et fint sted at begynde, det er en svensk udgave af Field’s, så her er der rig mulighed for at gøre sig nogle gode køb og det bedste ved det hele er, at der er en Apple store! Jeg elsker alt fra Apple og da vi ikke har en Apple store i Danmark så er jeg hyppig gæst i Emporia af netop denne årsag.

apple-store-emporia

Men det bedste ved Sverige er de grønne vidder til hver en side dit øje kigger. Her er den skønneste natur som bare venter på at i går på opdagelse.

urning_torso_0

Tager i ind til centrum af Malmö så er der mange smukke historiske bygninger som minder en hel del om de smukke ældre bygninger vi har i København. Men der er også nyere arkitekt tegnede bygninger som er et kig værd, bla Turning torso, plus der er et væld af parker at promenere i. Vi var ude og gå tur ved Pildammen i Malmö og her er der både restauranter, legepladser og en smuk sø fyldt med fugleliv. Men lige udenfor parken er der også den lokale pølsevogn hvor du kan få en korv (pølse) med kartoffelmos som de jo spiser herovre og så er der de famøse Köttbullar som  ihvertfald godt kan få min mund til at løbe i vand 😛 Er man mere til biksemad så er en omgang pyttipanna den rette menu for dig.

Så tag ungerne under armen og tag et smut til Sverige og få en på opleveren for hele familien.

img_4488

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaccination ? Skal, skal ikke?