OM/KONTAKT

Det er aldrig for sent at uddanne sig!

Man møder ofte fordomme hvis man ikke lige har en doktorgrad i en alder af 25, men det er altså ingen skam at tage et langt sabbat år eller bare arbejde løst og fast indtil man finder sin rette plads i samfundet.

fullsizerender-2

Jeg er selv et af de børn som havde brug for at finde ud af hvem var og derfor ventede med at begrave mig i bøgerne indtil jeg følte at nu var jeg der hvor jeg havde et helt klart mål med det.

Jeg forfulgte derfor en karriere som model og det fortryder jeg ikke, men jeg savnede dog nogle gange at jeg bare havde fundet min vej i livet hvor jeg havde en uddannelse i baglandet. Men ser jeg tilbage i bakspejlet den dag idag, så er jeg faktisk glad for at jeg ventede og derfor er modnet nok til at vide hvad jeg vil med resten af mit liv. Det vidste jeg ikke i en alder af 20. Så der ville jeg nok have hoppet rundt imellem studier. Jeg finder mere mening i at få en uddannelse nu hvor jeg har et ansvar for min datter, og ikke bare kan leve som jeg gjorde førhen hvor der kunne være uger imellem job opgaverne, og tit indebar at jeg skulle leve i en kuffert og rejse.

Så det er vigtigt at man ikke føler sig dum, udenfor eller som en fiasko blot fordi man ikke lige har en uddannelse og et job der netop kræver at man har papir på sine evner. Husk på at de fleste succesrige mennesker rent faktisk ikke har en uddannelse, så det er ikke et must for at klare sig i samfundet selvom det kan give en en tryghed, at have en uddannelse  for os som ikke er helt så kreative til at skabe økonomiskvækst på egen hånd 🙂

 

Men ja, jeg har nogle gange lyst til at hive mig i håret når der kommer sten på vejen! Jeg har en meget kort tålmodighedsterskel når det kommer til det der boglige! Jesus altså hvor er jeg træt af mig selv, hvad det angår  for jeg stiller så høje krav til mig selv. Jeg SKAL kunne det hele i første hug. Det er virkelig en af mine utroligt store fejl ved mig selv. Jeg skal tro mere på at jeg er god nok og ikke ligne en pulver heks efter 30 min i bøgerne. Det lære jeg vel med tiden ellers må jeg håbe at der findes en mand derude som kan lide pulverhekse 🙂

GO’ Weekend!

Skriv en kommentar

 • Godt budskab! Jeg er helt enig – man bliver aldrig for gammel til at lære mere 🙂

  // Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barbara Zatler

   Tak Josephine. Det er det nemlig aldrig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM/KONTAKT