ROCK DIN ROCK CHICK

BEDSTE KOSTTILSKUD FOR ET AKTIVT LIV

Nu hvor jeg dyrker sport og derfor også bruger meget mere energi i min hverdag har jeg brug for noget der kan holde mig kørende uden at jeg går helt kold inden aftensmaden. Der er mange gode måder at få et skud energi, men hvis man vil have noget af det bedste så er Berthelsen Multisport er et komplet tilskud  til dig som har et aktivt liv. Jeg har kun god erfaring med dette produkt og derfor synes jeg også at jeg vil dele det med jer!

Jeg løber jo en rask tur hver morgen, så jeg har brug for lidt vitaminer og mineraler og i Multisport er der et indhold af 13 vitaminer, 11 mineraler og 6 aminosyrer, herunder BCAA. Jeg har førhen ikke gået en pind op i min krop og hvad den havde brug for, men nu hvor jeg også dyrker motion er det vigtigt at jeg sørger for min krop kan følge med. Ellers går man hurtigt død i det.

Multisport er ikke blot godt men også den bedste. Den vandt titlen som favorit 2018. Så der må jo være noget om snakken. Den er let optagelig, så du får MagCitrat magnesium tilskud med optimal kombination af magnesiumcitrat og aminocheleret magnesium-bisglycinat samt B6. Det bidrager bl.a. til muskler, elektrolytbalance og energistofskifte. Så her er et godt kosttilskud til både hver og sport for dem som lever et mere aktivt liv.

Skrevet i samarbejde med Berthelsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCK DIN ROCK CHICK