Vi flytter tilbage til København

Vi ses måske på TV3

Fik forleden et opkald fra BLU ent. om at være med i et program på TV3, men intet er sikkert endnu og jeg skal lige i tænke boksen og se om det hele kan hænge sammen med mit liv med min travle hverdag og mor livet.

Det er vigtigt at min datter ikke får forstyrret sin hverdag alt for meget da jeg gerne vil have en ramme omkring hende hvor der er trygt og rart uden alt for megen ståhej. Så jeg går lige og tygger på den.

Men ikke desto mindre kunne det da være sjovt at få en på opleveren igen indenfor showbizz.

Jeg kan med gode grunde ikke røbe hvad det hele drejer sig om og hvilken retning det hele peger mod. Men så snart jeg har update skal jeg nok poste 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi flytter tilbage til København