DE GAMLE STALDE

TUR I TOKKEKØB HEGN

Jeg har idag haft behov for at komme lidt ud og cykle alene og tænke lidt over tingene. Derfor tog jeg en tur i Tokkekøb hegn. Det blev til en tur på 18km hvor jeg fik renset ud i luften og alt det som foregår lige pt. Min far kommer ikke hjem igen har jeg fået besked om, så det er bare et spørgsmål om tid før han giver slip på livet. Han kan ikke længere trække vejret selv og ej heller gå. Det er hårdt selvom han ikke har været den far han burde have været, og ikke det monster han forvandlede sig til ret så ofte. Men han er min far og jeg husker ham for de gode stunder som der også var. Man tilgiver måske ting når alt kommer til alt, for hvis ikke man gør, så slipper man ikke sig selv fri men dvæler i alle de grimme minder. De vil aldrig slettes fra nethinden, men bærer man rundt på en vrede så kommer man aldrig fri af de lænker. Det er også en underlig tanke at vide at snart er man alene uden sine forældre for min mor har det heller ikke for godt, som i nok husker at have læst om.

Tokkekøb hegn er et smukt sted som virkelig får løsnet op for en masse spændinger og så er naturen er helt utrolig! Jeg blev meget betaget af området, og selvom der ikke er så meget af tekniske udfordringer på sporet, så er der nok fra naturens hånd af til at udfordre dig på turen. Så kedelig vil jeg ikke kalde den. Her møder du også gravhøje og andet fra da vi var vilde vikinge. Og vil du udvide din tur kan du nappe noget af sporet af Store Dyrehaven som krydser Tokkekøb sporet. Det var bla det jeg gjorde idag for at forlænge min tur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE GAMLE STALDE