DET BEDSTE STED I VERDEN!

SPAR PENGE SOM MOR!

Ja, det lyder måske som et billigt salgstrick, men jeg er faldet over noget som virkelig gør sig enormt gældende for os mødre, når det kommer til at shoppe til de små! Det er jo ikke nogen hemmelighed at det er mere end dyrt, at have børn!!! :O Men når man rammer en guldåre så er det med at dele det med andre og ikke kun holde det for sig selv, så derfor vil jeg lige vise jer dette sted på nettet hvor du kan sparer penge på dine indkøb til barnet. Det er ligefra legesager, tøj og vogne etc. Jamen der er simpelthen alt hvor vi mødre kan drømme om!! Det er så såre simpelt – du søger i søgemaskinen på det du ønsker, at sparer penge på og tadaaa så får du et hav af gode tilbud smækket lige op i skærmen! Jeg har både fundet ammepuder med op til 86% at sparer og barnevogne med 36% for bare at næve et par af de gode tilbud! Men det som jeg virkelig har glæde af ved denne side er tøjet, for min datter vokser som ukrudt og det gør alle børn jo, så den største post ved at have børn er jo tøj og sko. Det skiftes ud så ofte at det hurtigt løber op i en del håndøre!

Skrevet i samarbejde med Babybims

Det er nok til dato den bedste søgemaskine en forælder kan ønske sig og det tør jeg godt at sige! Det gør altså bare det hele lidt mere overskueligt når der skal findes de bedste priser på div produkter til den gravide, barsel og barnet. Det er også en meget let overskuelig side at benytte syntes jeg, og det er jo altid top dollar når brugerfladen er brugervenlig, ikke sandt 😉 Du søger jo som nævnt tidligere på det ønskede produkt og så finder søgemaskinen de bedste tilbud som findes på nettet. Det kan jo simpelthen ikke gøres mere enkelt end dette, og så er der masser af penge at sparer, så du kan får råd til mere. Børn er jo en ret så dyr post, men en vi ikke vil være foruden <3 Skynd dig endelig at få udnyttet nogle af de gode tilbud før det er for sent!

Nogle af de bedste tilbud som jeg fandt på Babydims er disse!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BEDSTE STED I VERDEN!