BØRNEHAVEN

SPAR PENGE PÅ OPLADNINGEN

Er man ejer af en iPhone, iPod eller iPad så kender vi vist alle til de fikse kabler som følger med produktet. De holder ikke til en disse før de begynder at flosse og knække! Det er en dyr fornøjelse at købe nye kabler til opladeren og jeg er godt nok selv ved at være ret træt af den ringen kvalitet som Apple fremstiller når det kommer til laderkabler. Men nu kan du rent faktisk få fat i gode laderkabler fra 19 bobs og op hos Avxperten! Det er ihvertfald slut med at betale en formue for en dyr oplader fra Apple som holder i 2 mdr. Jeg har haft lidt for mange uheldige oplevelser med deres kabler til at jeg gider kaste flere gode penge efter dårlige varer. 

Jeg har selv købt et af disse kabler og der er ingen forskel på udseende men kvaliteten føles en tand bedre, så for mig er det ikke afgørende om det hedder Apple eller noget andet! Det er bare rart at kunne bruge sine penge på andet end laderkabler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNEHAVEN