Smukke planter alle kan passe

Som to dråber vand!

Det er nu ret forunderligt som ens afkom ofte ligner en selv da man var i samme alder. Utroligt som DNA nærmest  kan danne en lille kopi af en selv.

Jeg sad lige og lurede billeder af mig selv da jeg var samme alder og ligheden er ret slående. Det var mest fordi familie og venner så ofte påpegede at hun bare minder så utroligt meget om mig, at jeg blev nødt til at få det bekræftet. Og jo den er skam god nok.

 

Samara 3 år

Mig til højre 3 år

Mig til venstre 4 år

Samara 2,5 år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke planter alle kan passe