LÆKKERT SØMLØST LINGERI!

SMUK DIG SMYKKER FRA KRANZ & ZIEGLER

Vi kender alle sangen Diamonds are a girls best friend. Og det kan der jo på sin vis være noget om når man tager et kig på Kranz & Ziegler hjhemmesiden. For her er et væld af sååå smukke smykker at man tror at man drømmer. Men niver du dig i armen får du kun et nap, men vågner ikke op fra en drøm. Den er god nok 😀

Skrevet i samarbejde med Brodersenkoborg

Jeg har kigget mig lidt omkring på siden og udvalget er super lækkert, jeg har især set mig varm på disse smykker som nok bare er de mest fantastiske lækre smukke smykker! Kranz & Ziegler går meget op i at bevare et klassisk og romantisk udseende som er yderst betagende og forførende! Jeg er vildt imponeret over hvor flot et stykke arbejde der er udført på disse smykker!! De kan passe til nærmest ethvert out fit du sammen sætter dem med, og det er jo netop sådan et smykke man ønsker sig. Men har du en lækker cocktail kjole på vil de virkelig løfte dit look til et højere niveau så det siger spar 2!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT SØMLØST LINGERI!