SKOVBØRNEHAVE - DERFOR!

SLIP AF MED PELSEN PÅ EN SKÅNSOM MÅDE

Mit udenlandske gen giver mig virkelig kamp til stregen når det gælder hårpragt! Og det er ikke på den fede måde!! Jeg har fået pels som en anden jetti, og det er jeg godt nok ved at være temmelig træt af. Jeg har fået kål på det mest genstridige af det, men jeg har stadig hår på ben, overlæbe og under armene, men så faldt jeg over denne skånsomme hårfjerningsvoks som er deklareret i samarbejde med Astma Allergi forbundet Danmark. Så her får du et både økologisk og allergivenligt produkt så din hud ikke lider last af at du påfører det på kroppen. Hevi Sugaring er let og brugervenligt for jeg har selv testet det, og jeg tog blot og varmede voksen op i microovnen og voila var den klar. Det er jo altid lidt avs at hive hår ud, men det går så stærkt og lige til at det kun er 1 sekund vi snakker om. Det fede er at du kan hive med hårets retning og ikke mod, så de glider nemmere af med rod. Jeg har nu de blødeste lamse stænger i byen!

Hevi Sugaring

Jeg har benyttet Hevi Sugaring voks som kommer med både strips og påførings spartler. Du kan som jeg tilkøbe dig ekstra tilbehør såsom strips, men du kan også købe en mindre bøtte Hevi Sugaring til lige at se om det er noget for dig, inden du køber en stor pakke. Voksen kan benyttes både på krop, ansigt og intimt. Så du skal ikke til at investere i flere bøtter, men får alt i en!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOVBØRNEHAVE - DERFOR!