EKSKLUSIVE SCHWEIZER URE

RAM DIT LIV IND!

Hjemmet bugner altid af en masse minder, og mange af dem er i form af billeder. Derfor er det jo ofte at vi gerne vil smide disse minder op på væggen. Det ser jo også godt ud med noget på de ellers nøgne vægge, men det ser endnu bedre ud hvis man liige rammer dem ind oveni hatten. Jeg er ikke til det der plakat look hvor man ikke fyrer en ramme udenom. Så jeg har fundet lidt rammer frem som kunne være en mulighed for at få rammet nogle af de bedste minder ind.

Skrevet i samarbejde med Plakatrammen

Men der er også rammer til andre formål hvis du har erhverv eller lign. Så det er ikke kune hjemmet der kan få en opstrammer når det gælder at ramme ind og skabe mere focus på noget. Du kan få præcis i de mål du ønsker og de levere fra dag til dag! Det er jo ret så væsentligt for en som jeg, der  når jeg får en ide, ja så skal den føres ud i livet straks. Jeg er virkelig ikke god til at vente, ting skal gerne være færdige igår! Det er jo så her at Plakatrammen kommer ind i billedet! 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSKLUSIVE SCHWEIZER URE