SPAR PENGE PÅ OPLADNINGEN

OUTDOOR DER HOLDER VARMEN

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker at være ude i naturen og spendere mine fritimer. Jeg kan simpelthen ikke få nok af den dejlige natur, men det er ikke sjovt at være ude hvis man går og bliver kold og fryser. Derfor er det jo alfa omega at være klædt ordenligt på til sin færden. Find et stort udvalg af dun- og kunstfiberjakker hos Campz. De har simpelthen de lækreste jakker som ikke får en til at ligne en oppustet ballon eller en Michelin Man, det er jo ikke ret flatterende for os kvinder at ligne.

Skrevet i samarbejde med Campz

Her får du varme og en flot facon! Jeg har selv handlet hos Campz og de er både gode og hurtige til at levere den bestilte varer. Så jeg kan roligt anbefale dem som onlineshop for dine outdoor indkøb. Jeg har fundet nogle af de jakker som jeg syntes er virkelig lækre og flotte til en tur ud i det fri. Nu hvor foråret virkelig er begyndt at titte frem har jeg valgt både noget varmt og noget mere forårsagtigt, så er der noget til de kolde og lidt varmere dage.

Icebreaker Helix Jakke

Norrøna Falketind

ProViz Reflect 360

Arc’teryx Atom SL

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR PENGE PÅ OPLADNINGEN