DU GØR MIG STOLT

NY NÆSE

Det er nok fjollet for nogle at jeg går med tanken om at få en ny næse, men hvis man selv går og tumler med noget som bare ikke føltes rigtigt på en selv. Jamen så synes jeg at man skal gøre noget ved det, men kun så længe at det ikke er på de forkerte grundlag. Man skal ikke ændre på sig selv for andres skyld eller hvis man er for ung og ikke er fuldt udvokset. Der skal ligge noget mere dybt til grundlag for det at ændre på sig selv med en kosmetisk operation. Det er ingen spøg at rode rundt med den slags.

Jeg har længe haft issues med min næse og næsen er jo en af de legemsdele som vokser hele livet ud og derfor ser jeg mig også nødsaget til at skrue den process lidt tilbage da jeg er meget ked af den næse jeg har. Det har plaget mig i en del år men nu går det mig bare så meget på at nu skal det være. Det er derfor også velovervejet og ikke bare en impuls handling.

 

Min næse har et knæk og så er den ret bred over tippen. Hvis lyset ligger som jeg ikke vil at det gør, så ligner min næse en stor kartoffeltud. Det er nok svært at se men jeg er nærmest også nødt til at posere for ikke at det falder sådan. Man lære at finde de sider hvor man ser bedst ud.

Men den ser fra den ene side ud til at være helt flad og den anden side har den et knæk. Det vil jeg gerne have rettet op på og så mindsket tippen. Det er noget som jeg nu vil ændre og denne gang skal det være. Så må det koste hvad det koste vil.

Nu skal jeg bare lige finde det bedste sted at få fortaget denne operation, det skal jo være et godt sted som ved hvad de laver. Men jeg ved at jeg bliver nervøs uanset hvad for det er noget af en ændring der vil ske ved at få rettet på næsen. Men jeg gør det!

2 kommentarer

  • Andrea

    Glæder mig til at høre mere😊men smuk er du

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for den ros Andrea. Det er altså bare dejligt når vi kvinder kan rose hinanden og ikke bare pille hinanden ned. Men man jo sin egen værste kritiker så de fejl man ser, ser andre nødvendigvis ikke. Så jeg ser mig ikke helt med de samme øjne altid. Jeg har fået tid til september så der går det løs.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU GØR MIG STOLT