HUSET MAN OPGAV

MOMMYFIT

Bare fordi at man er blevet mor behøver man ikke blive hende der går med håret oppe i en knold og klæde sig i jogginsæt eller leggings og t-shirt. Man må gerne være en milf uden at det tager overhånd, men hvem vil ikke gerne stadig være attraktiv selvom man har fået børn.? Jeg vil gerne stadig føle at der er lidt kvinde power tilbage i mig når det gælder det modsatte køn. Vi kan jo alle godt lide at der er nogle som kigger efter os når vi kommer gående. Parforhold eller ej. Det giver jo et boost når man har det godt med sig selv og andre også kan se det. For man stråler altså bare lidt mere når man føler at man ser godt ud og har gør noget ud af sig selv stadigvæk.

Idag blev det så til en fin nederdel fra Vero Moda og en skjorte fra Only med flæser og blomster motiv. Det er ret populært med blomster motiver for tiden, men det er altså også noget af det smukkeste i mine øjne.  Jeg kan også godt lide at mixe tøj som måske ved første øjekast ikke ser ud til at kunne gå sammen. Men det gør det bare mere personligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSET MAN OPGAV