Held i uheld :D

Mit lille fristed som er ret lille, men dejligt!!

img_6295

Haven er altid et dejligt sted at opholde sig hvis den ikke er begroet til en jungle 🙂 Jeg tror ikke at jeg kender noget menneske som ikke elsker at opholde sig udendøre og især i haven på en dejlig solskinsdag.  Jeg flyttede godt nok fra en noget større have end den jeg har nu, men ikke desto mindre så elsker jeg det have jeg har.

Jeg har forsøgt så vidt muligt at gøre min lille oase til et sted som oser af hygge og ro! Det syntes jeg selv at jeg er sluppet nogenlunde godt fra! 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Held i uheld :D