Interview i Euroman magasin igen

Min karriere som model i print

Jeg var lige igang med at finde nogle “gamle” magasiner frem som jeg har haft liggende hos en ven i Sverige.. Det er altid sjovt at se tilbage på hvad man har udrettet og oplevet gennem tiden.

Det bragte en masse minder frem fra min tid som stor model i den store vide verden. Ren nostalgi for en kort stund. Især nu hvor jeg jeg er blevet mor og snart rammer 37 somre. Så er det jo en tid som aldrig vender tilbage.

Ikke at jeg savner den som sådan, men det var nu alligevel en tid som bød på mange gode oplevelser rundt om i verden. Men jeg vil nu altid huske Playboy som en af de største.

Men der har jo også været nogle negative følger med på vejen. Men det har kun været i form af folk med fordomme, og nogle som ikke har ønsket mig den succes jeg fik. Men det er jo kun småting i det store billede af gode oplevelser. Disse mennesker skal man ikke lade sig ramme af, men bare følge sit mål og lade andre om at mugge i krogene. Jeg er kun glad for at jeg aldrig lod mig slå ud af hvad folk kunne finde på at ytre i pressen omkring min person. Det oplever alle som har været i offentlighedens rampelys. Alle har en mening om dig, uanset om de kender dig eller ej. Sådan er det jo desværre bare i en verden med sociale medier. Det er bagsiden af medaljen for at arbejde i en branche hvor man bliver udstillet offentligt.

Jeg har lige taget lidt billeder af min samling som er i print. I en tid hvor alt er digitalt så ligger det meste i online magasiner. Jeg har talt op til 150 optrædender i magasiner verden over.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview i Euroman magasin igen