Er jeg blevet overflødig som mor??

Min chef er død

Jeg vågnede idag op til en trist nyhed som jeg egentlig godt vidste ville komme inden alt for lang tid, men ikke desto mindre kom det alligevel som et chock. 

Jeg havde ikke lige set den komme så pludseligt da jeg ikke er den der følger med i kendis gossip, så vidste jeg hverken fra eller til om hvordan det stod til med min tidligere chef. Jeg vidste ikke om han var ramt af sygdom eller bare sov stille ind, så da jeg læste nyheden troede jeg i første omgang at det var et hoax, men efter at jeg fik gnedet søvnen ud af øjenene og set nærmere på det hele kunne jeg konkludere at den var god nok.

Jeg har jo som nogle af jer nok ved/husker arbejdet for Hugh Hefner på Playboy mansion i Beverly Hills i Californien USA.

Jeg nåede også at blive Playmate med forside i Playboy Slovenien, billedeserie i Playboy USA, Playboy Polen, Playboy Rumænien, Playboy Israel, Playboy Holland, Playboy Thailand, Playboy Syd Afrika. osv osv. Så det blev til en del optrædener i det berømte magasin.

Jeg blev rekrutteret tilbage i 2010 hvor jeg så valgte at flytte til Hollywood og bosætte mig i den pulserende by som aldrig sover.  Jeg nød at stå op hver dag til en blå himmel og solskin, drøne til mansion og planlægge fester og invitere de helt store navne og være værtinde til de store events på Playboy Mansion. Havde det ikke været for den bilulykke jeg var involveret i havde jeg nok også blevet noget længere. men jeg blev hårdt ramt og valgte at rejse hjem til Danmark efter 3 uger låst fast til sengen.

Men jeg fik en fantastisk oplevelse med på vejen og jeg er Hugh Hefner den oplevelse taknemmelig. Han var virkelig en mand der kunne udrette nærmest alt. Han var ikke ræd for at gå mod strømmen og følge sin drøm!

Jeg håber du blev sendt godt afsted og må du hvile i fred og blive æret dit minde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg blevet overflødig som mor??