DEN GAMLE FORD A

MIAMI OG THE ROLLING STONES!

 

Jeg har været så umådelig heldig at vinde billetter til The Rolling Stones koncert i Miami. Det hele udfoldede sig ved at min dejlige veninde inviterede mig med til et event hos HerreMagasinet i Nørregade, København. Her var god stemning og afterparty på Arch. Men inden vi gik på natclub var der en lille udlodning af The Rolling Stones gift boxes og koncert billetter. Jeg var skisme så heldig at jeg vandt!! Det var ikke til at tro, men jo den var god nok! Så nu skal jeg suse over atlanten og se dem spille i guds eget land! 😀 Jeg måtte bare lige ud med det, for jeg er kæmpe fan og det er for vildt at jeg lige skulle vinde hovedpræmien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GAMLE FORD A