ACCESSORIES I BØRNEHØJDE +10% RABATKODE

LÆKKERT BØRNETØJ FOR KRUDTUGLER

Børnetøj mig her og børnetøj mig der. Man skal hele tiden forholde sig til hvad barnet nu skal have af tøj, og hvilken str de er, nu hvor de er i voksealderen. Så skyder de jo i vejret før man når at se sig om og blive med de første indkøb, skal man allerede igang med de næste. Sam er lige gået fra str 98 til 104 selvom hun kun lige er fyldt 3 år så er hun allerede rykket op til en str 4 år. Ih gud hvor hun dog bare vokser som ukrudt og derfor har jeg så igen været ude med pengepungen og finde noget lækkert tøj til den lille lømmel.

Jeg fandt lidt sommertøj som den lille bare rockede max! Det kommer fra intet mindre en Ugleunger  som bare har noget rigtigt fint baby/børnetøj i økologisk bomuld. Det er så lækker kvalitet du finder på denne shop og med brands som Katvig og Joha.

Sam rocker dette lækre sæt af Katvig leggings og velour cardigan i rosa

Den lille rod er super glad for sit Katvig sommersæt af velour cardigan farven sort og leggins i lilla

Så har du krudtugler af børn ligesom min Sam så er der her lækkert tøj at hente. Det er med god pasfrom for bevægelighed og luft. Så her er der rig mulighed for at lege uden at føle sig klemt. Smut da lige ind på Ugleunger og kig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACCESSORIES I BØRNEHØJDE +10% RABATKODE