JEG HAR KØRT MIT FØRSTE LØB

KLASSISKE SKO FOR VANSKELIGE FØDDER

Mode er nu en finurlig ting! Det ene øjeblik er det in og næste ude, og så nogle år efter er det in igen! Men hvorfor egentlig lade sig styre af hvad andre syntes er cool? Er det ikke kun lidt hult at lade sig glide med strømmen, og ikke selv styre hvad man kan lide, og ikke kan lide? Det er kun dig selv som skal være modedommer i dit liv Basta! Så her har jeg hevet lidt frem som måske ikke er set så ofte, som de bør for de har både charme, selvtillid og lækkert design 😉

Skrevet i samarbejde med Juulsko

Det er New Feet sko som jeg her taler om, de er nogle lækre overtøj til dine fødder, og det er der jo en grund til. Mange af dem ligner noget som er taget ud af  40, 50’erne. og jeg elsker det ved dem!!

Men det fedeste ved mange af disse sko er at de er velegnet til vanskelige fødder med gigt og diabetes. Det er noget helt unikt for en som jeg, som døjer med gigt!

Her er lige de hotteste modeller hvis du skal høre min mening. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR KØRT MIT FØRSTE LØB