BESKYT DINE BORDE MOD SMÅ LØMLER

JEG HAR KØRT MIT FØRSTE LØB

Jeg har lige kørt mit første MTB løb – Bissen MTB, og sikken en fed og sjov oplevelse det var! Jeg kørte sammen med 800 andre cykelister, og det var først meget grænseoverskridende og skræmmende. Men når jeg først kom igang var det både hyggeligt og sjovt. Alle deltog med et smil og sikken sammenhold der er cykelister imellem. Vi kørte 28,5 km i både by og skov!

Det har givet mig så meget mere blod på tanden, at jeg skal køre løb igen nu på søndag til Mud N Race Tour løbet!

Det er bare med at udfordre sig selv, og få en masse nye og spændende oplevelser i livet! Tro på dig selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESKYT DINE BORDE MOD SMÅ LØMLER