OUTFIT TIL UNDER 250 KR

IT SUCKS WITHOUT SOCKS + RABATKODE

Det helvede med de små uldne sataner er et never ending detektiv arbejde fordi de små aflange fodslugere altid skal lave en houdini ligesom man lige har vasket dem. Hvordan er det lige at man kommer fra at komme dem i vasketøjskurven og så laver de en flugten fra Alcatraz sådan uden videre? Jeg fatter det ikke!!! Så går der 1-2 år og voila så dukker der en meget støvet og uigenkendelig sok op fra gud ved hvor, og man tør knapt nok samle krybet op. De havner altid skraldespanden fordi dens makker er røget samme tur forlængst. Men nu skal du bare høre en lille fidus! Du kan måske løse lidt af problemet med at opspore den bedre halvdel til din venstre sok vise versa. Nemlig ved at købe strømper med matchende farve eller motiv. Det kan gøre livet lidt nemmere  når man kan spotte det lille sure kryb og få det vasket inden det forsvinder i nullermænd og skrald.

Men det er ikke kun derfor det er smart at have farvetema på sokkerne, men hvis i er flere i hustanden så kan man snildt dele strømperne op i farve pr person. Så hersker der jo ingen tvivl om hvem sokkerne tilhører, så aldrig har det været lettere at sortere strømper end nu. Det gode er at du aldrig mere skal sidde og sætte to strømper op mod hinanden for at se om de matcher for det er et afsluttet kapitel med iZ Sock’s gode strømper. Jeg har valgt at lave et all around tema med både rød, orange og blå strømper. Her er jo kun den lille og jeg i huset, så det er pt kun mig som behøver at få noget styr på mit strømpe kaos. Sokkeposten har et stort udvalg af farver, så der er mange andre farver og motiver end lige dem jeg har kastet min kærlighed over, så føler du også at dine strømper har skabt en konspiration imod dig og dine fødder, så er det præcis dig som skal overveje at få hold i hanke med operation sokkehelvede.

Lige nu kan du få 12% rabat på dit køb ved at skrive Barbara i rabatkode feltet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT TIL UNDER 250 KR