VERNERS LÆKRE LAMPER

HÅNDLAVET UNIKKE SMYKKER

Smykker har alle dage været en af vores bedste venner, og det er jo også med god grund! De giver is lige det ekstra shine, som vi lige mangler for at sætte et gevaldigt prik over I’et. Jeg er selv mest til mere diskrete smykker, rav, træ og små tynde kæder, men nogle gange må den altså godt få en ordenligt los i rumpen, og bare skinne om kap med solen! Her er så hvad jeg har fundet, som jeg egentlig synes er bare pow, wauw, og ikke for meget. Det fede ved lige præcis denne smykke er, at den er håndlavet og derfor er ret unik! Jewlery by Ina er noget helt for sig, og der er virkelig noget for alle! Om du har tykke eller tynde fingre, små eller store øre eller noget helt trejde, så er der altså noget som passer os alle. For her er smykkerne både tilpasset i str og design lige efter dit eget ønske Så her er ingen der bliver holdt udenfor! Det er sgi da dejligt:D

Jewlery By Ina har en facebook side, som man kan besøge og tage et kig på de designs, som allerede er eksisterende eller designe sit helt eget. Priserne er også virkelig overkommelige! Så søger du noget helt unikt eller gaven til en du holder af, så tror jeg der er en rig mulighed for at den findes her. Her får du noget helt personligt, i lige den farve du ønsker. Jeg har selv dette smukke sæt, som du kan se mig bære og også nedenfor, og det passer perfekt til min stil. Intet mindre end smukt arbejde ned til mindste detalje!

Se nogle af de designs som du kan finde hos Jewlery by Ina. Disse er mine favoritter, de er sååå flotte.

Skrevet i samarbejde med Jewlery by Ina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERNERS LÆKRE LAMPER