URBEX - "HØNSEHUSET"

GÅR LIVET I STÅ NÅR MAN BLIVER FORÆLDER?

Der er ofte megen snak om man overhovedet har noget liv efter, man er blevet forælder. Kan man overhovedet tage ud og rejse, gå i byen eller få en på opleveren? Og hvad med kærligheden, dør den helt på den front? Der er så mange spørgsmål omkring det at bringe et barn til verden. Altså udover om man overhovedet kan leve op til det ansvar det er at have et barn. Men er det nu også så galt at det ikke er godt for noget?

Jeg var selv en kæmpe skeptiker når det gjaldt børn, for jeg frygtede at mit liv gik helt og holdent i stå, når sådan en kødklump kom og gav mig ben-lås på. Men er mit liv så også blevet kedeligt, trist og ensomt. Man kan sige både ja og nej men mest ja, for det er mest vennerne der hoppede fra fordi, at jeg nu ikke kunne være den spontane som altid var klar når de ringede og ville ud og male byen rød. Det kan jeg med gode grunde ikke længere, men ellers så synes jeg ikke mit liv er blevet ringere af kvalitet tværtimod.

 

Jeg kan sagtens tage ud og rejse med venner, og have min datter med for hun er på igen måder en klods om benet. Det er kun hvis man selv gør barnet til det, at de bliver det. Det kræver blot at have pakket de nødvendige ting som barnet har brug for. Og hvad angår at komme ud og opleve noget så kan man skam opleve en hel del selvom der er et barn med. Det hele handler jo ikke kun om at gå i byen, men blot se sine venner og tage ud og opleve noget. Der er så mange muligheder og hvis man nu vil ud og svinge træbenet, så kan man jo nok godt finde en babysitter i et familie medlem eller en god ven som man er tryg ved at passer barnet i nogle timer.

Jeg var af den dumme overbevisning at når man havde børn så døde alt der hed kærlighed og at møde en ny mand. Det fandt jeg dog hurtigt ud af var noget værre vås, for der er mange dejlige mænd som intet har imod at der følger en lille en med. Det gælder bare om ikke, at tænke de tanker for det bliver bare selvopfyldende  profeti. Så vær åben og hav et åbent sind når du støder på en som du godt kan lide, så giv det en chance istedet for at give op på forhånd ved at tænke, at ingen gider en med et barn hængende i skørterne.

Men et must er jo at personen kan lide børn og tager opgaven som papfar alvorligt, og ikke blankt afviser barnet. Så skal der sgu en stol for døren, for barnet kommer altså før nogen anden. Er manden ikke sød og omsorgsfuld overfor barnet så er det sgu ud af min kiosk!

Jeg behøver ikke en mand som kun vil mig og ikke min datter. Om det så var Johnny Depp ville han få min skosål at mærke på vejen ud af døren. Man modner meget med opgaven som mor så selvom frygten for at livet går i stå når man får børn, så er det bare en fase som passere. De ting du måske troede at du ville savne betyder slet intet når alt kommer til alt. Jeg har alt jeg kunne drømme om i min datter og hun vil altid have første pladsen i mit hjerte. Hun er min kompagnon, min sjæleven, min livsenergi og min største kærlighed

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URBEX - "HØNSEHUSET"