HELSINGØR SOM AT VÆRE SYDPÅ BARE NORDPÅ

EN FARLIG TISSEKONE

Ja, hvad er nu det for en fætter? Det lyder jo både som noget beskidt og ulækkert. Men det er såmænd ret så uskyldigt når sandheden kommer frem i lyset. Det var noget så simpelt som min datter der ville have fortalt godnat historie om en farlig tissekone. Jeg studsede lidt over dette ønske, men kan jo ikke gøre andet end at le. Det er sgu nogle gange lidt finurligt at være mor og skal forklare sit barn at en farlig tissekone ikke findes og ikke er et passende emne som godnat historie.

Hvordan forklare man en 3årig det? Det blev sgi en smule svært når ungen begynder at hyle højt og skriger jeg vil!! Ja, så blev mor sgu nærmest en farlig tissekone! Mest fordi at nu vil mor altså sove men det vil den lille krukke ikke. Nææh hun vil have sin historie om den farlige tissekone, og jeg forsøger ihærdigt at finde en anden god historie jeg kunne fortælle. Men lige meget hjalp det. Ungen skreg af sine lungers kraft og så sidder man her.

Skal man så bare give efter og fortælle den fordømte historie. Jeg fandt en løsning som måske for nogle er dybt godnat, men jeg sagde at så fortæller jeg om en tissekone og numse. Den gik så ud på at en numse pruttede så meget at tissekonen ikke kunne holde lugten og lyden ud og blev sur.

Det morede hende og hun faldt i søvn glad og tilfreds. Nogle gange må man bare ofre sig for hvad nogle mener ville være imod det politiske korrekte, og så gøre noget anderledes. Det er jo uskyldigt når det er børn og de tænker jo på INGEN måde seksuelt i dette sammenhæng. Derfor så jeg heller ikke andet end fis og ballade i vores lille skøre godnat historie. Men alt med måde! Så det er jo ikke noget der bliver hverdag her i huset. Men lidt har os ret i ny og næ. Det hele skal ikke være så klinisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELSINGØR SOM AT VÆRE SYDPÅ BARE NORDPÅ