NORDISKE DESIGNS MED KAPOW!!

DET BEDSTE STED I VERDEN!

Jeg har virkelig haft brug for at komme ud i skoven på min hoppe ged! Jeg har oplevet noget som ikke mange mennesker ønsker at opleve! En meget slem trafikulykke som jeg var første vidne til og måtte ringe 112. Derfor jeg har søgt ud i skoven alene! Det hjælper virkelig på alle de grimme billeder som sidder fast på nethinden og hvordan jeg føler i disse dage. Et uddybende indlæg vil komme når jeg er klar. Lige nu har jeg bare lige brug for at komme ud i skoven og væk fra den verden med fuld fart på. Danstrup Hegn er et spor som virkelig byder på en masse kuperet natur som får sat gang i forbrændingen og musklerne for der skal kæmpes lidt for at komme op af bakkerne men til gengæld får du en masse flow ned af bakkerne! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDISKE DESIGNS MED KAPOW!!